Links


Nederlands!! Tuin, planten:    Dieren, insecten in de tuin: Nederlandse duinen, landen:
tuin
lente
lente'07
zomer
zomerbloeiers
onkruid
herfst
winter
kamerplanten
euphorbia
links      links2
home
dieren/links
spinnen
vlinders
libellen
vliegen
zweefvliegen/1
zweefvliegen/2
wespen/bijen
kevers
wantsen
Insecten overig
 
duinen
AustraliŽ
Engeland1      2 
Frankrijk1      2     3 
Ierland
ItaliŽ
Schotland
Spanje
TsjechiŽ
KroatiŽ
 
 

 To the English website / Naar de Engelse websiteNaar Engelstalige links       

                                                                                    Links naar tuinsites  

Privťtuinen

De pagina is nu gesplitst in links (privťtuinen) en links 2 (andere tuinsites als startpagina's, zoeksites, tuinkrant, enz. )

Naar links 2.    

 

Nederlandse tuinsites.      Belgische tuinsites.

Wilma's tuin. Een volkstuin op 't Zand in Roosendaal.van Wilma Goorden.   Wilma's tuin
Een volkstuin op 't Zand in Roosendaal.van Wilma Goorden.

Tuin 'de Villa' De tuin ligt rondom het huis met de naam: 'De Villa' (circa 2 ha) en is aangelegd door Fried en Lily Frederix. De tuin bestaat uit een siertuin met vijver, een boomgaard en een prairietuin.      Tuin 'de Villa'
De tuin ligt rondom het huis met de naam: 'De Villa' (circa 2 ha) en is aangelegd door Fried en Lily Frederix. De tuin bestaat uit een siertuin met vijver, een boomgaard en een prairietuin.

Mijn over voorouders, tuin, natuur en katten. Een mooie, grote tuin met een zwemvijver in Drente van Jan van Duinen. Net als ik is Jan ook geÔnteresseerd in de bewoners van de tuin (de dieren) en geeft hij daar veel informatie over.  
Mijn site over voorouders, tuin, natuur en katten

Een mooie, grote tuin met een zwemvijver in Drente van Jan van Duinen. Net als ik is Jan ook geÔnteresseerd in de bewoners van de tuin (de dieren) en geeft hij daar veel informatie over.

Sjouktjes's tuin. Sjouktje laat zien dat je van 350m2 grond een klein paradijsje kunt maken. Veel vaste planten, dahlia's en eenjarigen.  Sjouktje's tuin.
Sjouktje laat zien dat je van 350m2 grond een klein paradijsje kunt maken. Veel vaste planten, dahlia's en eenjarige.

Hobbykwekerij Margriet in Sint Pancras - Noord-Holland. Een kwekerij bij mij in de buurt met een leuke website over de plantjes, maar ook over  "brocante" de andere hobby van Margriet.www.kwekerijmargriet.nl
Hobbykwekerij Margriet
in Sint Pancras - Noord-Holland. Een kwekerij bij mij in de buurt met een leuke website over de plantjes, maar ook over  "brocante" de andere hobby van Margriet. Je kunt op haar website al een keuze maken. Je wordt heel plezierig geholpen.

De stekkentuin. Boerderijtuin van 3800 m≤ in Espel (Flevoland). Geschiedenis, foto's, plantengalerie. Er zijn veel soorten narcissen, helleborussen en stokrozen.  Je kunt de tuin bezoeken. De stekkentuin
Boerderijtuin van 3800 m≤ in Espel (Flevoland). Geschiedenis, foto's, plantengalerie. Er zijn veel soorten narcissen, helleborussen en stokrozen.  Je kunt de tuin bezoeken.

De Vrolijke Tuinier. Op deze site vind je van alles over tuinieren, zowel in de siertuin als de moestuin.   De Vrolijke Tuinier
Op deze site vind je van alles over tuinieren, zowel in de siertuin als de moestuin.

Veel informatie over bloemen en planten, zadenlijst en een tuindagboek
Annekes Tuintje
: Veel informatie over bloemen en planten, zadenlijst en een tuindagboek.

Prachtige foto's en beschrijvingen van formele tuin en macro-opnames van plant en dier.
Teuni's tuin:
Mooie foto's in alle seizoenen van formele tuin, met buxus en vaste planten, vijver, vogels en insecten die in de tuin voorkomen.

Veel foto's en beschrijvingen van de tuin. Verschillende seizoenen. Vanaf 2000.
Onze tuin
: Veel foto's en beschrijvingen van de tuin. Verschillende seizoenen. Vanaf 2000.

 Van beginnend tuinkabouter tot ervaren tuinier.  Belevenissen van een Tuinkabouter
Van beginnend tuinkabouter tot ervaren tuinier. Anke vertelt over haar volkstuin in Den Haag. Judith's  1100 m2 grote, langs een dijk gelegen en dus schuin aflopende tuin, en haar 2 franse buldogs
Judith's Garden
: Judith's 1100 m2 grote, langs een dijk gelegen en dus schuin aflopende tuin, en haar 2 franse buldogs.

  Welkom in onze tuin*Het oosters gedeelte*De bloementuin*De vijver*Planten in onze tuin*Tuinenzo       TUINENZ0   Welkom in onze tuin*Het oosters gedeelte*De bloementuin*De vijver*Planten in onze tuin*Tuinenzo
Welkom in onze tuin *Het oosters gedeelte* De bloementuin* De vijver* Planten in onze tuin* Tuinenzo. 


   De tuinmannen
Tuinonderhoud: Geen privťtuin dit keer, maar een onderhoudsbedrijf voor tuinen. 

Jan Willem kweekt kleine (lage) inheemse planten, vooral ouderwetse (akker-)onkruiden, die helaas soms zeldzaam zijn in Nederland.   Kandelaartje
Jan Willem kweekt kleine (lage) inheemse planten, vooral ouderwetse (akker-)onkruiden, die helaas soms zeldzaam zijn in Nederland. 

 

       

          

Heuvelstraat 37. GabriŽl Depauw vertelt over zijn tuin en de daarin voorkomende dieren aan de Heuvelstraat 37 in Geraardsbergen (BelgiŽ).  Heuvelstraat 37
GabriŽl Depauw vertelt over zijn tuin en de daarin voorkomende dieren aan de Heuvelstraat 37 in Geraardsbergen (BelgiŽ).

De tuin ď De Korenblikď is een boerderijtuin, aangelegd rond de gerestaureerde hoevegebouwen in Lovendegem. BelgiŽ. Oppervlakte ongeveer 8500 m≤. Van Laurent & Nicole Verheecke - De Croock.     De Korenblik                                   
De tuin ď De Korenblik ď is een boerderijtuin, aangelegd rond de gerestaureerde hoevegebouwen in Lovendegem. BelgiŽ. Oppervlakte ongeveer 8500 m≤. Van Laurent & Nicole Verheecke - De Croock.. 

Tuin van de familie Baeyens -Pots. Romantische cottage garden ingedeeld in tuinkamers.  Tuin van de familie Baeyens -Pots
Romantische cottage garden ingedeeld in tuinkamers. BelgiŽ.

Gezond met groenten: Een website voor (moes)tuin liefhebbers, maar ook voor mensen, die willen weten hoe je een bepaalde groente moeten klaarmaken.
Gezond met groenten:
Een website voor (moes)tuin liefhebbers, maar ook voor mensen, die willen weten hoe je een bepaalde groente moeten klaarmaken. BelgiŽ.


Onze wilde tuin van zesduizend vierkante meter groot,met zes vijvers een paar duizend bomen en struiken alle planten en bloemen voor 95 percent inheems.
Natuurmanjak
: Onze wilde tuin van zesduizend vierkante meter groot,met zes vijvers een paar duizend bomen en struiken alle planten en bloemen voor 95 percent inheems. BelgiŽ.

Den Bosrand: De prachtige tuin Den bosrand was ongeveer 7800 m≤ aan de rand van de Lembeekse bossen. Het grootste gedeelte van de tuin wordt nu verzorgd door andere tuinliefhebbers. Op het resterende stukje met een oppervlakte van een 850 m≤ leggen eigenaren een nieuwe kleinere tuin "Den Bosrand" aan.
Den Bosrand
: De prachtige tuin Den bosrand was ongeveer 7800 m≤ aan de rand van de Lembeekse bossen in BelgiŽ. Het grootste gedeelte van de tuin wordt nu verzorgd door andere tuinliefhebbers. Op het resterende stukje met een oppervlakte van een 850 m≤ leggen eigenaren een nieuwe kleinere tuin "Den Bosrand" aan. 

Informatieve  tuinsite over allerlei soorten planten :vaste planten,  fruitbomen, bloembollen etc.  Praktische fruitinformatie.     De Houtwal 
Informatieve  tuinsite over allerlei soorten planten :vaste planten,  fruitbomen, bloembollen etc.  Praktische fruitinformatie. BelgiŽ.

Liefhebberstuin van Jan en Mieke Bastiaens met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling. Liefhebberstuin van Jan en Mieke Bastiaens met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling.
Liefhebberstuin van Jan en Mieke Bastiaens
met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling. BelgiŽ.

Gentil en Annick hebben hun grasveld omgetoverd in een droomtuin.    Mijn tuin Mijn droom   Gentil en Annick hebben hun grasveld omgetoverd in een droomtuin.
Gentil en Annick hebben hun grasveld omgetoverd in een droomtuin. BelgiŽ.

Andere landen:

Bloemen op Kreta. Peter Dijkstra schrijft over de planten, die op Kreta voorkomen. Hij beheert, daar een bungalowpark, dat uit tien bungalows bestaat, die je kunt huren. Er staat veel meer informatie over Kreta.   Bloemen op Kreta
Peter Dijkstra schrijft over de planten, die op Kreta voorkomen. Hij beheert, daar een bungalowpark, dat uit tien bungalows bestaat, die je kunt huren. Er is veel informatie over Kreta op de site.

Sites van een goede kennissen, collega's, familie.

www.mijts.be  De website van Alexander Mijts. Deze site geeft een overzicht van alle genealogische informatie die verzameld is door en over de verschillende leden van de familie Mijts. Mijts is de achternaam van mijn moeder. 

The homesite of my cousin Nick Mijts living in Australia and working in the Australian Financial Services sector.   Nick and Maria Mijts De site van mijn neef Nick Mijts, die in AustraliŽ woont, maar nu Papua New Guinea werkt en daar over im zijn blog schrijft.

Illustraties, schilderijen van Dirk Jan de Graaf. (illustrator) http://www.dirkustrations.com/ 

Illustraties, schilderijen van Dirk Jan de Graaf. (illustrator)

Schilderijen van mijn zwager George Wagner. Een  Australische kunstschilder.  Schilderijen  van mijn zwager George Wagner. Een  Australische kunstschilder.

Naar links 2.

Bannerruil

            

 

 

  To the English website / Naar de Engelse websiteNaar Engelstalige links                                       

Nederlands!! Tuin, planten:    Dieren, insecten in de tuin: Nederlandse duinen, landen:
tuin
lente
lente'07
zomer
zomerbloeiers
onkruid
herfst
winter
kamerplanten
euphorbia
links      links2
 
dieren/links
spinnen
vlinders
libellen
vliegen
zweefvliegen/1
zweefvliegen/2
wespen/bijen
kevers
wantsen
Insecten overig
 
duinen
AustraliŽ
Engeland1      2 
Frankrijk1      2     3 
Ierland
ItaliŽ
Schotland
Spanje
TsjechiŽ
KroatiŽ
 
 W3Counter Web Stats