Links


Tuin, planten:
tuin      lente      lente'07      zomer      zomerbloeiers      onkruid      herfst      winter      kamerplanten      euphorbia
Dieren, insecten in de tuin:
dieren/links      spinnen      vlinders      libellen      vliegen      zweefvliegen/1      zweefvliegen/2      wespen/bijen      kevers      wantsen      insecten overig
Nederlandse duinen, landen:
duinen      AustraliŽ      Engeland1      2      Frankrijk1      2      3      Ierland      ItaliŽ      Schotland      Spanje      SloveniŽ      KroatiŽ      TsjechiŽ
home      links      links2


 To the English website / Naar de Engelse websiteNaar Engelstalige links       

Links naar tuinsites  

Privťtuinen

De pagina is gesplitst in links (privťtuinen) en links 2 (andere tuinsites als startpagina's, zoeksites, tuinkrant, enz. )

Naar links 2.    

 

Nederlandse tuinsites.   

OpdeHaar : OpenTuin van John en Joyce Ramsbotham in Hoevelaken, Gelderland. 7 aaneengesloten tuinen over bijna 2ha.  OpdeHaar : OpenTuin van John en Joyce Ramsbotham in Hoevelaken, Gelderland. 7 aaneengesloten tuinen over bijna 2ha, elk met een eigen uitstraling. Daarnaast veel informatie over de planten.

   

Tuin van Mieke in Drenthe. Veel informatie over tuin en tuinieren. Mooie foto's.      Happy tuinier:  Tuin van Mieke in Drenthe. Veel informatie over tuin en tuinieren. Mooie foto's.        

  

Het Dr. Jac. P. Thijssepark :  Geen tuin dit keer, maar een prachtig park van 5,3 hectare in Amsttelveen met uitsluitend inheemse planten. Met vlakbij de Heemplantenkwekerij De Braak.  Het Dr. Jac. P. Thijssepark Geen tuin dit keer, maar een prachtig park van 5,3 hectare in Amstelveen met inheemse planten. Met vlakbij de Heemplantenkwekerij De Braak.

   

Wilma's tuin. Een volkstuin op 't Zand in Roosendaal.van Wilma Goorden.   Wilma's tuin : Een volkstuin op 't Zand in Roosendaal.van Wilma Goorden.  

   

Tuin 'de Villa' : De tuin ligt rondom het huis met de naam: 'De Villa' (circa 2 ha) en is aangelegd door Fried en Lily Frederix. De tuin bestaat uit een siertuin met vijver, een boomgaard en een prairietuin.   Tuin 'de Villa' : De tuin ligt rondom het huis met de naam: 'De Villa' (circa 2 ha) en is aangelegd door Fried en Lily Frederix. De tuin bestaat uit een siertuin met vijver, een boomgaard en een prairietuin. 

  

Mijn over voorouders, tuin, natuur en katten. Een mooie, grote tuin met een zwemvijver in Drente van Jan van Duinen. Net als ik is Jan ook geÔnteresseerd in de bewoners van de tuin (de dieren) en geeft hij daar veel informatie over.   Mijn site over voorouders, tuin, natuur en katten : Een mooie, grote tuin met een zwemvijver in Drente van Jan van Duinen. Net als ik is Jan ook geÔnteresseerd in de bewoners van de tuin (de dieren) en geeft hij daar veel informatie over.     

  

Sjouktjes's tuin. Sjouktje laat zien dat je van 350m2 grond een klein paradijsje kunt maken. Veel vaste planten, dahlia's en eenjarigen.  Sjouktje's tuin Sjouktje laat zien dat je van 350m2 grond een klein paradijsje kunt maken. Veel vaste planten, dahlia's en eenjarige. 

    

Hobbykwekerij Margriet :  In Sint Pancras - Noord-Holland. Een kwekerij bij mij in de buurt met een leuke website over de plantjes, maar ook over  "brocante" de andere hobby van Margriet. Je kunt op haar website al een keuze maken. Je wordt heel plezierig geholpen.    Hobbykwekerij Margriet  In Sint Pancras - Noord-Holland. Een kwekerij van Margriet bij mij in de buurt. De kwekerij is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Op de site een duidelijke beschrijving van de planten uit het assortiment. Je wordt heel plezierig geholpen.  

  

De stekkentuin. Boerderijtuin van 3800 m≤ in Espel (Flevoland). Geschiedenis, foto's, plantengalerie. Er zijn veel soorten narcissen, helleborussen en stokrozen.  Je kunt de tuin bezoeken. De stekkentuin: Boerderijtuin van 3800 m≤ in Espel (Flevoland). Geschiedenis, foto's, plantengalerie. Er zijn veel soorten narcissen, helleborussen en stokrozen.  Je kunt de tuin bezoeken.  

  

De Hessenhof Biologische Kwekerij:, Biologische kwekerij an veel sierplanten van Hans en Miranda Kramer op de Veluwe. Met.eigen gemaakte potgrond op basis van bladaarde. Beschrijving van veel planten.  De Hessenhof Biologische Kwekerij:, Biologische kwekerij van veel sierplanten van Hans en Miranda Kramer op de Veluwe. Met.eigen gemaakte potgrond op basis van bladaarde. Beschrijving van veel planten.

  

De Vrolijke Tuinier. Op deze site vind je van alles over tuinieren, zowel in de siertuin als de moestuin.   De Vrolijke Tuinier : Op deze site vind je van alles over tuinieren, zowel in de siertuin als de moestuin.   

   

Belevenissen van een Tuinkabouter : Van beginnend tuinkabouter tot ervaren tuinier. Anke vertelt over haar volkstuin in Den Haag.   Belevenissen van een Tuinkabouter : Van beginnend tuinkabouter tot ervaren tuinier. Anke vertelt over haar volkstuin in Den Haag.  

    

Welkom in onze tuin*Het oosters gedeelte*De bloementuin*De vijver*Planten in onze tuin*Tuinenzo   Tuinenzo : Welkom in onze tuin *Het oosters gedeelte* De bloementuin* De vijver* Planten in onze tuin* Tuinenzo.  

      

Jan Willem kweekt kleine (lage) inheemse planten, vooral ouderwetse (akker-)onkruiden, die helaas soms zeldzaam zijn in Nederland.   Kandelaartje : Jan Willem kweekt kleine (lage) inheemse planten, vooral ouderwetse (akker-)onkruiden, die helaas soms zeldzaam zijn in Nederland. 

   

Judith's  1100 m2 grote, langs een dijk gelegen en dus schuin aflopende tuin, en haar 2 franse buldogs  Judith's Garden : Judith's 1100 m2 grote, langs een dijk gelegen en dus schuin aflopende tuin, en haar 2 Franse buldogs. 

  

Van Esther Hegt. Geen beschrijving van een tuin, maar van een plant, die al heel wat jaren in mijn tuin staat. Namelijk Jacobskruiskruid.     Jakobskruiskruid, feiten en fabels :  Van Esther Hegt. Geen beschrijving van een tuin, maar van een plant, die al heel wat jaren in mijn tuin staat. Namelijk Jacobskruiskruid.   

  

 

Belgische tuinsites.

De tuin ď De Korenblikď is een boerderijtuin, aangelegd rond de gerestaureerde hoevegebouwen in Lovendegem. BelgiŽ. Oppervlakte ongeveer 8500 m≤. Van Laurent & Nicole Verheecke - De Croock.     De Korenblik : De tuin ď De Korenblik ď is een boerderijtuin, aangelegd rond de gerestaureerde hoevegebouwen in Lovendegem. BelgiŽ. Oppervlakte ongeveer 8500 m≤. Van Laurent & Nicole Verheecke - De Croock.   

 

Tuin van de familie Baeyens -Pots. Romantische cottage garden ingedeeld in tuinkamers.  Tuin van de familie Baeyens -Pots : Romantische cottage garden ingedeeld in tuinkamers. BelgiŽ.  

      

Informatieve  tuinsite over allerlei soorten planten :vaste planten,  fruitbomen, bloembollen etc.  Praktische fruitinformatie.    De Houtwal: Informatieve tuinsite over allerlei soorten planten :vaste planten, fruitbomen, bloembollen etc. Praktische fruitinformatie. BelgiŽ.   

     

Den Bosrand: De prachtige tuin Den bosrand was ongeveer 7800 m≤ aan de rand van de Lembeekse bossen. Het grootste gedeelte van de tuin wordt nu verzorgd door andere tuinliefhebbers. Op het resterende stukje met een oppervlakte van een 850 m≤ leggen eigenaren een nieuwe kleinere tuin "Den Bosrand" aan. Den Bosrand: De prachtige tuin Den bosrand was ongeveer 7800 m≤ aan de rand van de Lembeekse bossen in BelgiŽ. Het grootste gedeelte van de tuin wordt nu verzorgd door andere tuinliefhebbers. Op het resterende stukje met een oppervlakte van een 850 m≤ leggen eigenaren een nieuwe kleinere tuin "Den Bosrand" aan.  

     

Liefhebberstuin van Jan en Mieke Bastiaens met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling. Liefhebberstuin van Jan en Mieke Bastiaens met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling. Tuin van Jan en Mieke Bastiaens met meer dan 800 soorten vaste planten. Veel foto's van planten en borders door de seizoenen heen. Verder een virtuele tuinwandeling. BelgiŽ. 

     


Andere landen:

Bloemen op Kreta. Peter Dijkstra schrijft over de planten, die op Kreta voorkomen. Hij beheert, daar een bungalowpark, dat uit tien bungalows bestaat, die je kunt huren. Er staat veel meer informatie over Kreta.   Bloemen op Kreta: Peter Dijkstra schrijft over de planten, die op Kreta voorkomen. Hij beheert, daar een bungalowpark, dat uit tien bungalows bestaat, die je kunt huren. Er is veel informatie over Kreta op de site.    Sites van familie: 

www.mijts.be De website van Alexander Mijts. Deze site geeft een overzicht van alle genealogische informatie die verzameld is door en over de verschillende leden van de familie Mijts. Mijts is de achternaam van mijn moeder.   

  

The homesite of my cousin Nick Mijts living in Australia and working in the Australian Financial Services sector.   Nick and Maria Mijts De site van mijn neef Nick Mijts, die in AustraliŽ woont en in Papua New Guinea heeft gewerkt. Nu gepensioneerd. 

  

Illustraties, schilderijen van Dirk Jan de Graaf. (illustrator) http://www.dirkustrations.com/  llustraties, schilderijen van Dirk Jan de Graaf. (illustrator)  

  

Schilderijen van mijn zwager George Wagner. Een  Australische kunstschilder.  Schilderijen van mijn zwager George Wagner. Een  Australische kunstschilder. Helaas is George in oktober 2019 overleden.

    

 

Naar links 2.

 

Bannerruil      

                       

 

..                

 

 

  To the English website / Naar de Engelse websiteNaar Engelstalige links               

 

                         

 

 

W3Counter Web Stats

 

 

-0-0-0-